ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αδυναμία του Joe Biden – Ποια είναι η Λούλα Λόη Αλαφογιάννη από το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας;

0

Μία γυναίκα ελληνικής καταγωγής είναι η αδυναμία του νέου Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν!

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε σε ρεπορτάζ της Ιόλης Πιερίδη, ο εκλεκτός των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν είναι στενός φίλος της Λούλα Λόη Αλαφογιάννη (Loula Lois Alafogiannis), η οποία υπήρξε επίσης στενή φίλη και συνεργάτιδα της Χίλαρυ Κλίντον.

Η Λούλα έχει τις ρίζες καταγωγής της από τη περιοχή του Θέρμου, ενώ ο σύζυγος της κ. Αλαφογιάννης κατάγεται από τον Άγιο Βλάση Τριχωνίδας. Το ζεύγος Αλαφογιάννη ξεκίνησε το “Αμερικάνικο όνειρο” δημιουργώντας δύο σχολεία στην Αμερική, ενώ στη συνέχεια ανέπτυξε εμπορικές δραστηριότητες.

Η Λούλα Λόη Αλαφογιάννη έχει αναπτύξει έντονη δράση σχετικά με τη θέση της γυναίκας. Η ίδια έχει ιδρύσει το Ελληνοαμερικάνικο Συμβούλιο Γυναικών, στο οποίο είναι και πρόεδρος. Όπως η ίδια είχε πει για το Παγκόσμιο συνέδριο γυναικών στο οποίο συμμετείχε: “Δεν είναι τυχαίο ότι επί τόσα χρόνια διατηρούμε τη φήμη μας παρέχοντας στις γυναίκες-επιχειρηματίες έναν άριστο συνδυασμό δουλειάς και ψυχαγωγίας με στόχο την ενδυνάμωση των παγκόσμιων δεσμών και των επιχειρησιακών σχέσεων μέσω συνεδρίων, ημερίδων και κοινωνικών δραστηριοτήτων.»

Με πληροφορίες από το kourdistoportocali.gr

Ποιος είναι πίσω από τις Offshore της Nokia / Microsoft

Next article

Comments

Comments are closed.